מהו המספר הנכון לעדשות מגע.

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

26/02/2017 | 11:14 | מאת: אייל

לק"י שלום רב! יש לי מרשם עדכני למשקפיים, ורציתי לדעת צריך לשנות - להוריד בכדי שגם יתאים לעדשות מגע! תודה! R -5.5 צילינדר 1.25 axis 180 L -6.0 צילינדר 0.5 axis 170 תודה שוב, (הרכבתי כבר עדשות מגע עד לפני שנה קצת יותר) שבוע טוב וחודש טוב (:

27/02/2017 | 09:52 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום אייל, המרשם המתאים לעדשות מגע רכות יהיה: R -5.00/-1.25x180 L -5.50 בכל אופן, יש צורך בבדיקת העדשות כאשר הן מורכבות בעיניים כדי לוודא שמעבר החמצן תקין ושהזוית של הצילינדר יושבת בצורה נכונה.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע