משקפי קליק

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

30/05/2010 | 09:58 | מאת: הילה

היינו בחנות עיניים והילדה מאוד התלהבה מהמסגרת ומהמשקפיים של CLICK . ניתן להתאים להן עדשות לפי המספר. איזה סוג עדשות מתאימות לילדים? האם המגנט במשקפיים שקרוב מאוד לפנים ולראש לא יכול לפגוע או להזיק למוח או לעיניים בגלל המגנט? תודה הילה

30/05/2010 | 13:40 | מאת: קובי בריג

לא ידוע לי על השפעה כלשהיא של המגנט על העיניים או על המוח.באשר לסוג העדשות זה תלוי במספר ובצורת המסגרת. בד"כ משתמשים בפלסיק רגיל. במקרים מסויימים משתמשים בפלסטיק עמיד בפני שברים.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע