כאבי ראש נוראיים בהרכבת משקפיים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

19/01/2017 | 15:17 | מאת: מימי

שלום, אני לאחר ניתוח לייזר שלא צלח וחזר המספר בעין שמאל (-1.25). גם בעין ימין הייתה התדרדרות והמספר -0.25. עשיתי משקפיים עד לניתוח התיקון (אם הראייה אי פעם תתייצב). לצערי המשקפיים גורמים לי לכאבי ראש נוראיים, לחץ בראש וכאב בחלק האחורי של הראש. הראייה מצוינת אבל אני לא יכולה להרכיב אותם ליותר ממספר דקות בודדות. לאחר הרכבה למספר דקות הראש כואב כל היום עד שהולכת לישון. אני אובדת עצות. ממה זה יכול לנבוע? האם מההבדל במספרים בין העיניים? יכול להיות שאני פשוט לא מסתדרת עם משקפיים ואין לי מנוס מלהשתמש שוב בעדשות מגע? האם בכלל בטוח להשתמש בעדשות לאחר ניתוח? (המספרים שלי לפני הניתוח היו -3.25 ו--5.75). תודה רבה מראש, בתקווה שתוכלו לעזור לי לעשות משהו עם הסבל הזה.

26/01/2017 | 19:07 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום מימי, יתכן מאוד כי אי הנוחות שהנך מרגישה נובעת מפער במספרים בין שתי העיניים. האפקט הזה יהיה פחות מורגש עם עדשות מגע. כדי לדעת האם עדשות מגע מתאימות לך, יש לגשת לאופטומטריסט מוסמך לבדיקה.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע