עדשות מגע - קושי רב להסתגלות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

07/01/2017 | 14:35 | מאת: חסוי

היי, אודה לכם את תוכלו לתת לי תשובה מנומקת ומוסברת היטב לבעיה מזה שנים: אני סובל מיובש ורגישות גבוהה לעדשות מגע אבל כן רוצה ללבוש אותם מדי פעם, לאירועים, יציאות וכדומה. כלומר תשובה מסוג: למה אתה צריך את זה? איננה רלוונטית. במהלך השנים האחרונות ניסיתי את כל סוגי עדשות המגע האפשריות. בשנה האחרונה הגעתי לסוג חדש מאוד שהוא "הרע במיעוטו" אבל הכי טוב עד היום. בשילוב טיפות עיניים מתקדמות מאוד - סיסטיין אולטרה, הגעתי למצב יותר טוב אבל הבעיה העיקרית נשארה - כאשר העדשות בעיניים, כלי דם מתנפחים, העין נעשית מעט אדומה והרגשה של גופים זרים. בהיבט העדשות - ניסיתי הכל. בהיבט הטיפות - אולי יש משהו אחר שכדאי לי לנסות? ובאופן כללי האם יש עוד משהו, פתרון קסם נואש שלא ניסיתי ויכול לחולל את השינוי סוף-סוף? אשמח מאוד (!!! ) לעזרתכם. תודה רבה ותודה על השירות החשוב שלכם

09/01/2017 | 18:57 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום, כדי לענות לך לגבי המצב, יש צורך בבדיקה. בכל מקרה, האם ניסת להרכיב עדשות קשות? במצבי יובש לעתים פותרות את הבעייה. (אך מורגשות יותר בעיניים וההסתגלות ארוכה מעט). ישנן טיפות הרטבה נוספות בשוק. כדי לדעת אילו טיפות יוכלו להתאים לך יש לפנות לרופא עיניים.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע