מספר גבוה במשקפיים- האם יש סיכוי להתעוורות?

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

21/12/2016 | 12:23 | מאת: אנונימית

אני מעדיפה שלא לכתוב את מספר הטלפון שלי כאן ^^ טוב אז היי, אני אנונימית, בת 17וחצי עם מספר מאוד גבוה במשקפיים. בערך ארבע בעין ימין (או חמש, אני חושבת) ושש בעין שמאל. יש לי 2 שאלות: מתי העלייה במספרים תפסק? עד איפה הגבול? האם מספר גבוה חס ושלום יכול להוביל להתעוורות? תודה מראש (:

05/01/2017 | 14:53 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום, אחד הפקטורים המשפיעים על עלייה במספר הוא גנטיקה, והפקטור הזה הוא אינדיבידואלי. במספרים גבוהים אנחנו ממליצים לעבור בדיקת עיניים תקופתית - אחת לשנה אצל רופא עיניים .

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע