הרבה ידידות

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

05/08/2007 | 19:52 | מאת: אמיר

יובל שלום, יש לי הרבה ידידות(פנויות) שכולן אומרות לי שהן בטוחות שאני אמצא לי מישהי,אבל אף אחת מהן לא רוצה אותי בעצמה.מה בדיוק עליי ללמוד מכך? תודה.

הי אמיר, תודה על פניתך. תופעה מוכרת וידועה. אשמח לקבל כמה תשובות ממך ואז נוכל להמשיך ולחשוב ביחד: 1. מה המשמעות של הקשר שלך עם הידידות? 2. מה אתה משדר להן? 3. איך הן יודעות שאתה מעוניין בהן? 4. איך אתה רואה את העניין? 5. מה לדעתך יקרה כשישתנה בסטטוס מידידה לחברה? 6. איך אתה מסביר את עניין הידידות המרובות? אשמח לקבל תשובותיך ולהמשיך את החשיבה. בהצלחה, יובל פייס

06/08/2007 | 19:39 | מאת: אמיר

אצלי הבעיה העיקרית היא שכאלה שאני מתחיל איתן מסרבות לחיזוריי אבל אין להן בעיה להיות ידידות שלי...

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי