בעיה במציאת חברים

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

26/04/2013 | 23:50 | מאת: אייל

היי, אני בן 34 מחיפה, רווק. אקדמאי, מצליח בעבודה, נאה, כיפי, בעל חוש הומור ... הבעיה שלי היא שאין לי כמעט חברים. בלימודים לא יצרתי כל כך קשרים (הייתי אז גם יותר סגור), בעבודה אני בצוות קטן שרובו אנשים נשואים עם ילדים שלכל אחד יש את החיים שלו ... אשמח להצעות איפה אפשר להכיר חברים. אשמח גם להמלצות על קואצ'רים (באזור חיפה והקריות) שיכולים לעזור.

היי אייל, מציאת חברים זה נושא לא פשוט, שהולך והופך ליותר מורכב עם ההתבגרות שלנו. החדשות הטובות הן שזה אפשרי בהחלט. הדרך הטובה ביותר להגדיל מעגלים חברתיים היא משולבת - לעשות דברים שאתה אוהב במסגרות יחד עם עבודה אימונית לפיתוח יכולות חברתיות ויצירת קשרים. מה הכוונה? לדוגמא, אם אתה אוהב קולנוע, לגשת לקורס בתחום, לא חייב להיות מקצועי אלא העשרה, ולמצוא אנשים שגם אוהבים את התחום ויש לכם שפה משותפת בסיסית (אהבתכם המשותפת לתחום). זאת, לצד פיתוח הכישורים, יגדיל את המעגל החברתי שלך משמעותית. למציאת מאמן תתקשר אלי, יש כמה מצוינים באזור שלך. בברכה, יובל פיס 050-2334466

02/05/2013 | 16:32 | מאת: אייל

היי יובל, להצטרף לפעילות כמו קורס קולנוע נשמע כיוון טוב, הבעיה שאני לא מצליח למצוא פעילות קונקרטית. לגבי קולנוע לא מצאתי קורס שמיועד סתם לחובבי קולנוע (חיפשתי בגוגל ובסינמטק חיפה). אני מתעניין גם במוסיקה, טלויזיה, ספורט (אוהב לשחק כדורסל), אבל לא מצאתי מסגרת מתאימה באזור חיפה. אם יש לך הצעה קונקרטית אני אעריך את זה.

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי