ישנם תוצאות?

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

10/03/2013 | 16:03 | מאת: נוריאל

שלום רב, יש לי הכשרות בתחום האימון האישי, ולאחרונה נרשמתי לקורס המעביר הכשרה בנושא אימון אישי תוך התמקדות בבעיות קשב וריכוז (למי שמתעניין, במכללת JCE). שאלתי היא, האם יש מאמרים על התרומה שאימון אישי יכול לתרום לסובלים מבעיות קשב וריכוז? אני מחפש חומר כהכנה לפני תחילת הלימודים.

היי, אני לא מכיר חומרים ספציפיים בתחום. אחת המאמנות הנחשבות בתחום היא שוש מעוז אריה מנס ציונה, יתכן והיא תוכל לסייע בידך. אני יודע שגם איק"א מעבירה קורסים בתחום, לא מכיר את איכותם. בהצלחה רבה, יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי