שילוב חלום על קריירה בהייטק עם חיבור לטבע

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

01/12/2012 | 11:30 | מאת: נעמי

הי, אנסה לנסח את שאלתי בקצרה. אני באה מרקע כלכלי לא טוב ואני תומכת באמא שלי כלכלית כי אין מישהו אחר שיכול. בעקבות כך נכנסתי לעולם ההייטק ואני בונה לאט את החלום שלי בתקוה להרוויח יותר ובעבודה שאני אוהבת. במקביל התחלתי לאחרונה להיות תמחונית ושוקלת בהדרגה להפוך לטבעונית ויש לי תשוקה אדירה להגיע למצב שבו אוכל לגדל לעצמי את האוכל, שתהיה לי גינה, ואני אבשל אוכל מדהים ובריא. כרגע נסיון בבישול או כסף למציאת דירה עם גינה הם חלומות רחוקים. איזה סוויטצ' אני צריכה להפעיל או לכבות בחשיבה שלי כדי להתחיל לנוע אל עבר החלום שמשלב גם שפע כלכלי וגם אושר רוחני ורגשי?

היי נעמי, נדמה לי שאת השינוי הבסיסי בראש כבר עשית, ואפילו התחלת לפעול לכיוונו. הלכת ללמוד הייטק כדי להתפרנס טוב וממשהו שאת אוהבת, התוצאה והערכים שלך הם שמניעים אותך (בית עם גינה, ביטחון כלכלי), ולדעתי הדבר היחיד שאת צריכה כדי לממש את הכל - זה לעשות לך תוכנית פעולה מדויקת, ממש כמו שעושים באימון אישי, עם יעדים ברורים ומתוזמנים ומטרות ידועות מראש. תכנון מדויק יסייע לך להגיע לאן שאת חפצה. בהצלחה! יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי