זוגיות

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

17/10/2012 | 10:12 | מאת: אישה

היי יובל, אני יוצאת כבר כ 4 חודשים עם גבר בן 44 הכרנו דרך אתר הכרויות והקשר נעים וזורם והוא אומר שהוא אוהב אותי ורוצה להקים משפחה. בתחילת הקשר הוא הביע את רצונו לכך ישהיו לו כמה נשים לא התנגדתי היות ולא הייתי בטוחה שאני רוצה קשר רציני איתו. ככל שעבר הזמן אמרתי לו מפורשות שאם הוא רוצה להשאר בקשר איתי אני רוצה מערכת זוגית מונוגמית. הוא הסכים והמשכנו במערכת היחסים שוב, לאחרונה גיליתי כי הוא נפגש ואף קיים יחסי מין עם אישה שהוא הכיר לפני כמה חודשים.הוא טוען שזה היה סתמי וכי הוא לא נפגש איתה יותר, האם אתה חושב שיש סיכוי שהוא רציני כלפי מערכת היחסים איתי איך אני אדע אם הוא אמיתי ושהוא לא מתכוון להיות בקשר עם עוד בנות בעתיד.

היי, אין לי תשובה חד משמעית לעניין, פה את חייבת לנסות ולהבין בעצם מה כוונותיו האמיתיות ולמה הוא מסוגל, ומה הם הקווים האדומים שלך. אחד הדברים החשובים בזוגיות טובה זה תיאום ציפיות. כל צד לרוב מתפשר במשהו, בתנאי שהוא לא מהותי. השאלות שלי הן איך את מרגישה עם הקשר האחר שהיה לו? עד כמה את מאמינה בו? מה יקרה אם זה ישוב על עצמו? מה החששות שלך? אשמח לקבל תשובותייך! יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי