מה אפשר לעשות עכשיו

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

01/10/2012 | 09:12 | מאת: ל

זה נוסח משופר-http://www.doctors.co.il/forum-3525 הנוסח המקורי-לא קיבלתי בזמן שיקום נכון כי אמא שלי דיברה עם האנשים הלא נכונים. היא דיברה עם הפסיכולוגית של המחלקה ועם מנהל מחלקת הילדים ולא דיברה עם העובדת הסוציאלית ביום שהשתחררתי, ולא יצרה איתה קשר אחר כך וככה קיבלתי טיפול פסיכולוגי ולא קיבלתי שיקום דרך קופת חולים. כשגיליתי את זה הייתי מבוגרת והצטברו אצלי הרבה דברים יחד. והשתבשו לי. אני מרגישה מפוספסת ורוצה לקבל מידע איך להתקדם ואיך לפצות על מה שלא קיבלתי בזמן. תודה

שלום לך, ארני לא בטוח שפורום אימון הוא הנכון עבורך. נדמה לי שיש המון משקעי עבר, שצריכים טיפול יסודי יותר - וזה תפקידו של מטפל (פסיכולוג). לנו יש את הכלים להניע אותך קדימה. אז אם את צריכה רק עזרה בתנועה קדימה, מבלי להתמקד בעבר - מאמן עשוי לעזור לך. בהצלחה! יובל

10/10/2012 | 10:32 | מאת: ל

המשקעים שלי הם דווקא מהטיפול הפסיכולוגי, ועצם זה שכתבת שמשקעי עבר צריכים טיפול פסיכולוגי לכד אותי ועשה לי לבכות.אני רוצה קדימה והמשקעים שלי הם מזה שטיפול פסיכולוגי לא עבד עלי והחריף לי משקעים ויצר אצלי משקעים. זכותי לקבל מאמן שיקדם אותי קדימה ויתחשב בזה שיש המון משקעי עבר. אחרת אין לי מוצא כנראה.אני צריכה מישהו שיסביר דברים לאמא שלי כי אני לא יכולה.

10/10/2012 | 10:37 | מאת: ל

מה שלא מתאים לי אצל פסיכולוגים זה שאצלם אני אומרת את מה ששטחי וחלקי והם לא מבינים אותי ולא עוזרים לי. אם לא קראת אותו, בבקשה תקרא אותו, ובקשה תענה לי על נקודות שכתבתי שם ותמליץ לי. אחרת אני אכנס לשם ואשלח לך את ההודעה ההיא אבל זה מסורבל כי אתה יכול לעשות את זה. פעם קודמת נתתי לך קיצור דרך

10/10/2012 | 10:45 | מאת: ל

אבל נתנו לאמא שלי טיפול פסיכולוגי בשבילי בשיקום של ביטוח לאומי שהיתה לי זכאות אליו בגללה ולא נתנו לי שיקום מקופת חולים כי היא לא הכירה את המשרד של קופת חולים ועברתי בדיוק לרופא משפחה מרופאת ילדים, וזה מאוד מעליב מה שאתה כתבת לי.ואני טבעתי בטיפול הפסיכולוגי הזה ונהייתי דיכאונית ואובדנית ואז טבעתי עוד יותר בטיפול הפסיכולוגי.

10/10/2012 | 10:48 | מאת: ל

והיה לי טוב בזה אבל היה לי קשה והתלוננתי לאמא שלי ולחבר שלי והם פוצצו את זה.

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי