מעוניינת ללמוד ייעוץ אישי

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

29/09/2012 | 10:23 | מאת: יעל

שלום רב, שמי יעל ואני מעוניינת ללמוד ייעוץ אישי. רציתי לשאול את המאמנים האישיים המשתתפים כאן בפורום: איך הגעת למקצוע? יש לכם בתי ספר מומלצים? מה אתם אוהבים במקצוע? ואיך נראה יום עבודה ממוצע של מאמן? אשמח לתשובתכם, תודה וחג שמח, יעל

היי יעל, אני רואה ששאר המאמנים לא עונים לך - אז כמנהל הפורום תרשי לי לתת לך כמה תשובות: 1. הגעתי למקצוע דרך הגרפולוגיה. למדתי גרפולוגיה והמרצה אמרה שזה מתאים לי. לא הכרתי את התחום, אבל אכן הוא התאים לי ואני כבר כשמונה שנים בתחום. 2. מאחר ואני בעלים של בית ספר (המכללה הישראלית לאימון) אני מעדיף לא להמליץ - אבל רק דבר אחד עקרוני מבחינתי - תמצאי בית ספר שעובד תחת לשכת המאמנים בישראל. 3. מקצוע מקסים - לראות אנשים מתקדמים בחייהם, זה פשוט משמח אותי. הליווי האישי, ההצלחה של האחר - שהופכת להיות גם הצלחה שלי - זה כיף גדול. 4. תלוי במאמן - מאחר וזה לרוב עבודה עצמאית, יום עבודה נראה כפי שאת רוצה שיראה. אם יש לך שאלות - את מוזמנת לפנות אלי ישירות - 050-2334466. בהצלחה! יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי