"ניתוח" תגובת הידיד

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

26/08/2012 | 07:46 | מאת: שני

לפני מספר חודשים התנתקתי מידיד מסויים. אמש, הרגשתי לפתע געגוע עז, וסימסתי לו: "מזל טוב ליום הולדתך". הוא סימס לי מייד חזרה: "תודה רבה. ריגשתי אותי מאד". מה בא להראות ומדוע היה צריך להוסיף את "ריגשת אותי מאד", מה זה בא להוכיח עליו? תודה.

היי, אני לא ממש יכול לענות כי אני לא מכיר את הידיד, אבל נראה שהתגובה שלו הפתיעה אותך. מה לדעתך זה אומר? איך הוא היה מתייחס להודעה כזאת כשהייתם בקשר? זה יקל עלינו לנתח את התגובה. וסליחה על התגובה המאוחרת שלי... יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי