בגידה

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

29/07/2012 | 13:28 | מאת: רגינה

חברתי תפסה את בעלה ומאהבת שלו על חם ומעז זה רודף אותה. היא לא ישנה, לא אוכלת ולא רוצה לחיות, למרות שהוא חזר בו והבתיח להפסיק את הקשר עם הזונה הזאת , אחת שנוח לה לקחת אדם עם מעמד, טוב לב וחחם ולנצל אותו מה אתה יכול לייעץ לחברתי ולנו-איך לעזור לה?

היי, ראשית, צריך שניים לטנגו - ולהאשים רק את המאהבת אני לא בטוח שזה נכון. בכל אופן, יש המון דברים לעשות - אבל החשוב מכולם הוא שחברתך ובן זוגה ימצאו מטפל או מאמן זוגי טוב וידברו על מערכת היחסים שלהם. ברוב המקרים, כשבגידה מתרחשת, מדובר בחוסר כלשהו בזוגיות. שווה לבחון את העניין לעומק. בהצלחה! יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי