אימון אישי אניאגרם

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

27/07/2012 | 19:50 | מאת: אלי

שלום, ניתקלתי לאחרונה בשאלון אישיות מאד מעניין לפי שיטה אישיותית שלא הכרתי הנקראת אניאגרם (מישהו שמע על זה?) שאלון אניאגרם: http://www.roitzur.co.il/enneagram.asp התאור של הסגנונות שיוצאים בשאלון מפתיע ומדויק (לפחות לגביי) מישהו התנסה פעם באימון בשיטה? אלי

היי, אין אימון אישי באניאגרם, זו שיטת אבחון אישיות. אפשר על בסיס התוצאות לעבוד, אבל האימון הוא לא שיטת אבחון. בכל אופן, אנחנו, גם כגרפולוגים, משתמשים לא מעט באניאגרם. בהמון מקרים זה נותן תוצאות מדויקות. בברכה, יובל פיס

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי