שלום

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

02/08/2007 | 20:54 | מאת: שירית

שלום. אני סובלת מאיזושהיא דילמה : יש משהוא בהתנהגות שלי שלעיתים "מתפלק" לי להעביר – שלא מרצוני – תשדורת של סקס. או כאילו בא לי בדיוק עכשיו סקס או אני חושבת על סקס – תשדורת שאני באופן אישי חווה אותה כמשהוא שנחווה על ידי האחר ומפדח אותו או הורס את הסיטואצייה. העניין שזה תופס אותי גם ברגעים הכי הכי רשמיים. מה עושים ? איך מתמודדים ? ברור לי שכולנו רק בני אדם, אבל מצד שני אנו חיים בעולם שכן מאוד מסתיר את עניין המין עצמו והופך אותו למשהוא שלא מדברים / חושבים / עושים בגלוי.... אז איך מתמודדים עם דבר כזה ? לעיתים זה גורם לי לחשוב שהרסתי סיטואציה שלמה כי נפלתי במאזן אימה הזה של "מי יחשוב על סקס קודם" כי הרי כולנו משדרים איזה פאסון ביומיום ועושים מאמצים להסתיר שזה עובר בראש.... אז מה דעתכם ? איך להסתיר "יותר טוב" ומה עושים כדי להקדים תרופה ?

הי שירית, תודה על פניתך. צר לי, אבל לא ממש הצלחתי לרדת לסוף דעתך. מה הכוונה "מתפלק" לי? מה קורה בפועל? מה את הורסת? באילו סיטואציות את נתקלת בזה? מה זה הסיטואציות הרשמיות שאת מדברת עליהן? אגב, מחשבות לא צריך להסתיר. פשוט להימנע מלחשוף אותם אם הן לא מובילות למקום שאת רוצה או שעלולות לפגוע בך. אשמח לקבל פרטים מדויקים יותר ואז אוכל להתייחס מקצועית. בברכה, יובל פייס

05/08/2007 | 11:29 | מאת: שירית

אשמח לשמוע כיצד לעשות "פשוט להימנע מלחשוף אותם" בעיקר בפגישה עיסקיות וכיו"ב.

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי