שלום

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

18/05/2012 | 06:23 | מאת: טל רוד

אני רציצתי לדעת אם קיים כזה דבר קאוצר אישי , אחד כזה שעוקב אחר הפעולות שלי או שכל אחד אחר ומתנב אותו לדרך המתאימה בה הוא בוחר? תודה לכל העוזרים, טל.

שלום אור וסליחה על האיחור בתשובה, כן, קיים מאמן אישי שעוזר לך להיות ממוקד יותר ומניע אותך לפעולה במקומות בהם אתה תקוע. האימון האישי התפתח כבר לפני כ-40 שנה בארה"ב, והוא מבוסס על תחומים אקדמיים ותחומים מקדמים רביםן, ביניהם פסיכולוגיה, סוציולוגיה, מנטורינג, ספורט, ניהול ועוד. בעצם, לקחו את כל הדברים שנוסו במשך שנים והוכיחו עצמם, והפכו אותם לתיאוריה מרתקת שמסייעת בקידום האדם, הזוג, העסק וכו'. האימון יסייע לך להגיע לאן שאתה צריך על פי יכולותיך ומגבלותיך, אותם נשקף בתהליך ונתאים עבורך את מה שאתה זקוק לו. אם יש לך שאלות נוספות, אשמח לענות! בברכה, יובל פיס

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי