שלום

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

07/05/2012 | 00:25 | מאת: חסוי

שלום אני ובעלי נשואים מזה 6 שנים יש לנו 2 ילדים מקסימים,ויש בנינו הפרש גילים של 9 וחצי שים,בעלי הוא הגדול. יש בנינו יחסים מאוד טובים ואוהבים אבל לאחרונה אני מרגישה ריחוק ריגשי ממנו דברים שהיו ברגיל כמו נשיקה לפני שיוצאים מהבית ניראים לו פתאום "בשביל מה,אני כבר חוזר",אנחנו לא מבלים כמעט ללא הילדים,ומתי שאנחנו יושבים בסוף יום אנחנו ממעיטים במילים ורב הזמן הוא משחק בטלפון,רציתי לקבל יעוץ בבקשה איך להשתפר בתיקשורת ביננו. תודה

שלום לך, במקרים רבים, זמן מה אחרי שמתחתנים, יש את תחושת הריחוק. מאחר והעניין מפריע לך, חשוב מאוד שתבררי מה גורם לריחוק הזה, לתחושתך. דבר ראשון, אם אפשרי, זה לדבר. לברר איתו מה הוא מרגיש ולשתף בתחושות. אם זה לא אפשרי, בואי תנסי במשך שבועיים ליזום. תתני את נשיקת פרידה, תדאגי לביביסיטר ובילוי לבד וכד'. תראי לאן הדברים מתפתחים. תעדכני ואעזור. אני פה, עכשיו באופן רציף! תודה, יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי