פרידה במהלך הריון

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

30/04/2012 | 18:21 | מאת: תהילה

ערב טוב אני אישה בת 35+ גרושה עם ילד ובהריון מתקדם ממי שהיה בן זוגי במהלך השלוש שנים האחרונות עד לפני כחודש. הייתה לנו זוגיות למופת כל עוד היא הייתה בין שנינו אך הגיעה לפיצוץ ענק חפני חודש ונפרדנו. הוא אמר שהוא עדין מאד אוהב אבל צריך להתמודד עם עצמו חשוב לציין כי הילדים שלו מהגירושין ומשפחתו לא יודעת עלי ועל מצבי כמובן מה שבעצם הביא לסיום הקשר מאחר ואין באפשרותי לחיות עם חוסר ההתמודדות שלו . אני במצב נפשי מאד קשה במיוחד כאשר אני בהריון מתקדם ומרגישה נטושה מאד לבד. מאד כואבת ולא יודעת כיצד להגיב אליו ולהתמודד עם המצב. הוא אומר כי הוא יהיה לצידי אבל בפועל הוא לא פה כמעט ולא היה ממש פה בהמהלך ההריון הרצוי מבחינת שנינו. צריכה עזרה מה שלא תהיה כי אנישוקעת עמוק והתינוק שבבטן רק שמע את אמא שלו בוכה חודשים... בבקשה

שלום לך, מתנצל על התשובה המאוחרת. מקווה שכבר הבעיה נפתרה. ובכל זאת, מצער מאוד לשמוע שאלה פני הדברים, בעיקר בהריון מתקדם. אני חושב שאם את חשה בדיכאון או שאת שוקעת, בוכה לרוב וכו', רצוי מאוד שתפני לטיפול פסיכולוגי (ניתן דרך הקופה) כדי לברר איפה בדיוק את עומדת. כדי לנסות לעזור קצת יותר אני צריך לקבל מעט יותר רקע - מות הפיצוץ, התחושות ההדדיות ביניכם, מה חיבר ביניכם. אשמח לעזור! עכשיו אני פה קבוע (עונה לפחות פעמיים בשבוע) יובל

07/07/2012 | 16:40 | מאת: תהילה

היי לצערי אני בחודש תשיעי מחכה ללדת כל יום והבן זוג לשעבר עדין לצידי למרות אין ספור הצהרות שהוא עדין מאד אוהב אותי הוא בחר להתרחק והוא בקושי מתקשר או מברר לשלומי. נכון לרגע זה אך אחד ממקורוביו או משפחתו לא יודע עלי או על הלידה הקרובה. אני לא יודעת איך להתמודד עם המצב שאגיע לחדר לידה. האם לקרוא לו,איך תינוק יגדל ללא משפחה שמודעת לקיומו מצד אחד. לבן זוג יש 3 ילדים מגרושיו- והן יגלו יום אחד ומה יהיה?. אני פשוט אובדת עצות איך לקבל את הגזה שהבן אדם בחר לא לספר לאף אחד אפילו שהתינוק ממש בפתח. אני מאד רוצה לספר למשפחה שלו שידעו שהתינוק בדרך כי אני בטוחה שהם היו רוצים לדעת. בכללי היחסים שלנו היו מצויינים בכל המישורים במהלך השלוש שנים חוץ מהעבודה שהוא לא סיפר עלי למשפחתו ולילדיו ובעת ההריוןם הוא אמר שהוא לא יכול להתמודד עם כל מה שעובר עליו בנעלם לסירוגין ובה הרס אותי ואת הקשר. ניסיתי להציל את הקשר אבל נראה לי שאין על מה להיאבק. עד עכשיו הוא לא אמר מפורשות עם הוא רוצה חלק מגידול התינוק. אוף מה עושים ??

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי