דחוף חייבת את העזרה של כולכם

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

24/02/2012 | 19:59 | מאת: דורה

הסיפור שלי הוא כזה. אני בת 30 והתאהבתי בגבר נשוי ואני ממוטטת מזה. אנימתגעגעת אליו, חושבת עליו ללא הפסקה, כל שיר מזכיר לי אותו, כל רגע חושבת עליו, חולמת עליו, מפנטזת עליו. כשהוא בקשר איתי אני בעננים אבל אז נעלם למשפחה שלו כי הוא חייב (וגם רוצה) ואני נשארת לבד עם המחשבות, הגעגועים והבדידות הענקית שאוכלת אותי ולא נותנת לי להנות מכלום. אני מצוברחת ומרגישה חלשה, עייפה, ללא תועלת וכאילו שאיני יכולה בלעדיו אך הוא לא ניתן להשגה ולעולם לא יהיה שלי. אני מאוהבת בו עד מעל הראש. א- מה עלי לעשות כדי לשכוח אותו 2- האם אי פעם רגשות אלו יעלמו? שבבקשה תעזרו לי

היי דורה, מקווה שמצבך משתפר לו, ובכל זאת אני מבין ללבך. לא פשוט להיות בקשר כזה, כאשר את יודעת שיש ספק עצום אם הוא ימומש אי פעם מעבר לתקופה הנוכחית. הבקשה שלך היא לשכוח אותו. השאלה היא - מה מהות היחסים עכשיו? מה המטרות שלך? מה לדעתך התחושות שלו כלפייך? את מספרת שהוא חייב ורוצה לחזור הביתה ונוטש אותך עם המחשבות. מה זה אומר לך? ובכלל, מה את מחפשת בזוגיות? איך היית רוצה להתחיל את חיי הזוגיות שלך ומי אמור להיות שם מבחינתך? אשמח לקבל תשובותיך! בהצלחה, יובל

06/03/2012 | 23:15 | מאת: דורה

היי יובל, ראשית תודה רבה על ההתיחסות- ולשאלותייך: היחסים ביננו כיום הם יחסי חברות אבל מהטובים שחוויתי אי פעם. הוא מעניק לי כל כך הרבה ביטחון כשהוא מקשיב לי ושומע אותי ומייעץ לי ובכלל הוא עוזר לי המון ותמיד שם בשבילי ואני יודעת שאני מאוד חשובה לו. אני לא יודעת לומר אם הוא מאוהב בי אך הוא חושב עלי המון וכל הזמן (ככה הוא אומר) ויש לו גם משיכה אלי. מה אני מחפשת בזוגיות? אני מחפשת גבר שיהיה חבר שלי ואהוב שלי וימשך אלי ואני אליו. שנהיה זוג שמתאים אחד לשני ואוהבים להיות יחד ולעמוד אחד בשביל השני ללא תנאים וגבולות.אני מחפשת נאמנות וחברות ומשיכה ואהבה וכייף והנאה בזוגיות. מקווה לשמוע ממך שוב תודה

18/06/2012 | 10:59 | מאת: רונית

זה נודה לה במקרה, היא תפסה אותם על חם ומעז זה רודף אותה. היא לא ישנה, לא אוכלת ולא רוצה לחיות, למרות שהוא חזר בו והבתיח להפסיק את הקשר עם הזונה הזאת (לא את, דורה, אבל אחת כמוך שנוח לה לקחת אדם עם מעמד, טוב לב וחחם ולנצל אותו) מה אתה יכול לייעץ לחברתי ולנו-איך לעזור לה?

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי