תקשורת חד צצדית

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

22/02/2012 | 20:10 | מאת: לימור

אני בנאדם וברבלי ובעלי סגור ואוהב לדבר נקודות קצר וקולע תמים ואופטימי ומאמין באנשים ודרך שלו לבזבז בקלות כאילו הכול בא בקלות פשוטה עבורו כול דבר שאני אומרת אני חופרת גם שאני לא וגם אותו דבר חיסכון של כסף בזבזן ברמות איך אפשר לקרב אותו אלי אין בנינו שיחות נפש ארוכות כמו שהיו בהתחלה ואין לי אפשרות לטיפול זוגי וזה קשה לי נורא כול דבר שאני אומרת לו דיי מספיק את חופרת אני מאוד הגיונית והוא לא שקול ולא מספיק מאמין בדרכי הנכונה

היי לימור, נשמע על פניו שאתם שני אנשים מאוד שונים. את ורבאלית ומחפשת קשר המבוסס על דיבור, בעלך מופנם יותר ושתקן. כדי לנסות לעזור, אני צריך להבין קצת רקע. אמרת שבעבר היה יותר טוב, מה היה? מה קרה שהוא הפסיק לדבר פתאום? ובנוסף - מה לדעתך נכון מהטענות שלו? ואם יש נכון, איך זה בא לידי ביטוי? ממתין לתשובותיך ואז נחשוב איך אפשר לשפר את המצב. בהצלחה, יובל

22/04/2012 | 14:22 | מאת: תמר

הי לימור, תקשורת טובה היא אחד הכללים ראשונים בזוגיות טובה ובריאה, נסי למען תחילת תהליך לרשום שוב מכתב זה בעזרת סימני פיסוק, פסיק, נקודה, והעברת שורה. תהליך זה יאפשר לך לעשות סדר, סדר גם בכתיבה ולאחר מכן בחשיבה. לאחר שתכתבי שוב מכתב זה, שימי לב להבדלים ולשינויים, ואנא רשמי הערותך בתגובה חוזרת.

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי