על מה נשען הבטחון העצמי שלך?

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

22/02/2012 | 19:48 | מאת: מיה

האם אתה יכול לתת דוגמאות על מה נשען הבטחון העצמי של מתאמנים?

02/03/2012 | 05:46 | מאת: אלי שרפשטיין

אשמח אם תרחיבי את שאלתך. כך אוכל לעזור לך יותר. אלי שרפשטיין מאמן אישי / מאמן רפואי

היי מיה, ביטחון עצמי זה עניין של אופי, לעתים יחד עם התמקצעות או ניסיון בתחום מסוים. לדוגמה, מעט מאוד אמהות תראי שהן חסרת ביטחון על יכולתן כאמהות, אבל אותן נשים אינן בטוחות בדברים אחרים כמו מקצוע או זוגיות. ביטחון עצמי הוא דבר לא פשוט. לוקח זמן לבנות את הביטחון, לעתים המון זמן. השאלה היא איפה את רואה בעיה? איפה הביטחון שלך חלש ומתי הוא חזק? אשמח לנסות לעזור אם תתני לי מעט יותר מידע. תודה, יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי