הכוונה לאימון אישי/מאמן

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

22/01/2012 | 10:45 | מאת: sigsig

שלום רב, אני כותבת בשמו של בן זוגי. בן 50 שבשנים האחרונות היה עצמאי בתחום של אינסטלציה וחשמל. (בעברו לפני הרבה שנים, לימודי תעשיה וניהול בטכניון-לא סיים את התואר עזב לפני פרוייקט גמר וכן עבודה במקומות עבודה מסודרים של מספר שנים) בחור מאוד מוכשר, יכולת למידה גבוהה, סקרונות והבנה בתחומים רבים ומגוונים. בשנה האחרונה החליט כי חשוב לו למצוא מקום עבודה קבוע ומסודר כי אינו מעוניין להמשיך בעבודה הפיזית הקשה לאורך זמן ומחפש סדר וקביעות בחיים. התחיל לעבוד ב-2 מקומות עבודה טובים (שאת שניהם עזב מיוזמתו), אך קשה לו מאוד במסגרת (לאחר שנים של "עצמאות") ונמצא בקונפליקט קשה מאוד שמצד אחד מחפש את הסדר והקביעות ומצד שני קשה לו להיכנס למסגרת... הקונפליקט מביא אותו לחרדות לגבי העתיד, בילבול רב וחוסר יכולת להגיע למסקנה של איך להמשיך חייו. בנוסף, מרגיש שהבלבול וחוסר היכולת להחליט נמצאים בכל תחום בחייו (לא רק המקצועי) וזה די נכון, הוא מאוד לא מגובש בהחלטות שלו בכל נושא בחיים, יכול לשנות את דעתו אחת לשעה מקצה לקצה לגבי נושאים שונים ועוד... ולשאלה - האם אימון אישי יכול לעזור בנושא? איזה סוג של אימון? איך יודעים לאיזה מאמן להגיע? מה יהיה מתאים? תודה רבה.

23/01/2012 | 10:35 | מאת: אורנה

אימון אישי בהחלט יכול לעזור במודעות לגבי מי הוא , היכן הוא נמצא היום , לאן הוא רוצה להגיע ומה הוא מוכן לעשות לשם כך. האימון האישי אף מביא למודעות מה חוסם את האדם בדרכו להצלחה המיטבית ובעצם המודעות מאפשר עקיפתם של אותם חסמים .האימון מסתיים בקביעת יעדים אשר יביאו להצלחה ובתוכנית פעולה . אימון אישי ממוקד תוצאות הוא הכלי הנכון עבורו ללא ספק . נכון כתבת כי תחום חיים עיקרי אחד משפיע על כל יתר התחומים . אשמח לעזור . אורנה.

היי סיגסיג, תודה על פנייתך. אימון בהחלט יכול לעזור לו, בראש ובראשונה לבחון האם בכלל ראוי לו לוותר על העצמאות לטובת היותו שכיר, ואם כן לברר באיזו מסגרת יהיה לו יותר נח. אדם שעבד כעצמאי כל כך הרבה שנים, יש לו קושי טבעי להתחיל לקבל מרות. זה לוקח זמן. לאימון יש גם את הכלים לסייע בידו ולהכין אותו לקראת עבודה כשכיר, אם זה באמת מה שהמתאמן רוצה ומתאים לו. מה שחשוב כרגע, שגם אם מחפשים עבודה - צריך להחליט מראש מה כן ומה לא. לחשוב היטב על גבולות המרות שהוא מוכן לקחת עליו, לחפש אולי עבודה שמאפשרת עצמאות בתוך המסגרת התעסקותית עד כמה שאפשר. לגבי מאמנים - את מוזמנת לשלוח לי מייל ([email protected]) עם הפרטים ואני אנסה להתאים לכם מאמן אישי מאזור מגורכם. בהצלחה, יובל

01/03/2012 | 18:24 | מאת: אלי שרפשטיין

אימון אישי זה הדבר הנכון במקרה של בעלך ובמקרים רבים אחרים. בניגוד לייעוץ או הכוונה מקצועית, האימון שם במרכז את האדם מתוך הנחת יסוד שהתשובות נמצאות אצלו. מאמן טוב יכול לעזור לו לגלות את היכולות שלו ולמצוא את דרכו. אני מאמין בזה גם כאיש מקצוע וגם מניסיון אישי שלי ושל חבריי הקרובים. שני דברים יקבעו אם האימון יצליח: הרצון של בעלך לעשות למען עצמו והחיבור ( הכימיה) עם המאמן. אם החיבור לא מצליח אין דבר, מחפשים מאמן אחר. בברכה, אלי שרפשטיין מאמן אישי / מאמן רפואי

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי