לחיות בסרט

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

28/08/2011 | 09:58 | מאת: שיר

מחפשת סטאז'ר או סטודנט/ית שיעזור לי להגשים חלום, מבחינת סביבת מגורים, וחלום חיי.. לחיות בסוג של רומנטיזציה. גם מבחינה דקורטיבית, סטיילינג, וגם מבחינת עיסוקים, לדעת לראות את החיים בצורה רומנטית, אפשר להגיד אף שאני רוצה לחיות בבועה, בסרט משלי. עם תפאורה משלי. מי שמתחבר לרעיון שלי, אשמח שיצור אתי קשר

13/09/2011 | 15:29 | מאת: עידן

שלום שיר אני מכיר סטאזית שיכולה שאת יכולה להעזר בה,את מוזמנת ליצור קשר בכל מקרה בהצלחה.

13/09/2011 | 18:12 | מאת: שיר

[email protected]

היי שיר, את מוזמנת להיות איתי בקשר במייל או בטלפון ואנסה למצוא לך סטאז'ר עם טרם מצאת. [email protected] בהצלחה, יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי