ייעוץ מקצועי

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

31/07/2007 | 20:02 | מאת: אני

אני בת 32 ולצערי ללא תעודת בגרות ו/או פסיכומטרי. אני מעוניינת ללמוד ולעבוד במקצוע שיתן לי סיפוק והנכסה טובה ואין לי ממש כיוון. כרגע אני עובדת כמזכירה במשרד עו"ד ודי מיציתי. לאן לפנות על מנת שאדע מה הכיוון שלי, מה מתאים לכישוריי ולאפשרויות שלי, שכן אין לי תעודת בגרות וזה מהווה מכשול כמעט בכל מקצוע שארצה לעסוק בו. מה בכל זאת אוכל לעשות? האם יש אוניבסיטאות שיקבלו ללימודים גם ללא תעודת בגרות?

שלום, שאלות מקצועיות מהוות את חלקו הארי של האימון. מרבית המתאמנים מגיעים עקב חוסר שביעות רצון מהקריירה או אי קריירה שלהם. את מעלה כאן שאלות מהותיות שעל חלקן אני לא יכול לענות. אני מעריך שמפאת גילך יש אוניברסיטאות שיקבלו אותך ללא תעודת בגרות, אבל אני לא בטוח בכך. זה בהחלט משימה שהייתי ממליץ לך לקחת על עצמך ולברר. אבל לפני, אני חושב שאת צריכה לברר מה באמת הכיוון שלך. צריך לחפש אלמנטים חזוניים (דברים שאהבת לעשות ואת טובה בהם), לבחון את ערכיך, חזונך ואז לקבוע מה יכול להתאים לך ללמוד. תהליך אימוני של 12 פגישות אמור לתת לך מענה על כך. בכל מקרה, אני מאוד מבין אותך. ברוב המקרים חוסר שביעות הרצון בעבודה משבשת לנו תחומי חיים רבים. אני ממש חושב שכדאי שתעשי את השינוי. בכל זאת את עוד צעירה. בהצלחה, יובל פייס

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי