עזרה

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

29/06/2011 | 08:21 | מאת: אור

שלום יש לי בעיה של מועקות רבות ועצב,הסיפור שלי הוא כזה אני נשואה+ילדה בת 9 הנני בת 39 ,הזוגיות שלי על הפנים למרות זאת ניסיתי להביא אח לביתי ללא הצלחה ,מזמן רציתי לעזוב את בעלי ולא עשיתי זאת כיוון שאין לי הורים ולא אחים אין לי דירה משלי ולא עבודה מסודרת ,בעלי רוצה לפרק את החבילה וזה מה שפחדתי ממנו תמיד למרות שהיה לי רע. יש לי פחדים בנוגע למצב הכלכלי אני עובדת כרגע כמחליפה ואין לי קביעות וגם משכורת נמוכה בסביבות 2000 ש"ח .אני דואגת לעתיד שלי ושל הבת שלי אני רוצה שלביתי יהיו אחים ואני גם דואגת לגבי גבר בגיל כמעט 40 קשה למצוא מישהו גברים רוצים צעירות אני מרגישה מאוד לבד ,אחה"צ אין לי כ"כ לאן לקחת את הבת שלי אין איזו משפחה קרובה או חברות קרובות אני מרגישה ממש לבד ועצוב. אחד החלומות שלי זה להכיר מהר מישהו להתחתן ולהביא עוד ילד אני רוצה משפחתיות שיהייה שמח לי ולביתי בסך הכל מהפחד שלי פגעתי בעצמי כי אם הייתי עוזבת את בעלי לפני 5 שנים בערך(אנו נשואים 10 שנים) אז היום יכולתי להיות נשואה עם עוד ילדים הייתי אז צעירה יותר בכל זאת 35 זה לא 40. אני מרגישה כל יום מועקות משהו רע מאוד בפנים שאי אפשר להסביר זה יותר ממועקה ממש מפחיד עצוב לי מאוד אני מרגישה שאני צריכה מישהו שיגן עלי שיתן לי חום ואהבה וגם כלכלית אני מאוד פוחדת מה יהייה איתי ,הלוואי ורק טוב.

03/08/2011 | 22:30 | מאת: הילית

הי יקרה נשמע כי את זקוקה לעזרה מקצועית טובה. תפני לרשות המקומית במקום מגורייך שם יש להם אנשי מקצוע מצויינים לשיחה והכוונה בחינם. אחרי כמה שיחות אני מאמינה שתתחזקי! בהצלחה!

שלום אור, מצטער על העיכוב בתשובה. אני מאוד מבין אותך, קשה מאוד להתמודד עם פרידה כשהעתיד הכלכלי והחברתי לא מבטיח. מצד שני, אם את רוצה להתקדם בחיים, עושה רושם שמערכת היחסים הנוכחית שלך לא תורמת לכך. יש בכלל סיכוי שמשהו ישתנה במערכת היחסים? ישתפר? שתשארו יחד? בכל אופן, הגיל שלך הוא לא באמת מכשול. 50% מהזוגות באזור תל אביב מתגרשים,33% מכלל הזוגות בארץ. למצוא בן זוג זה רק עניין של רצון. את עוד צעירה יחסית ובהחלט יכולה למצוא בן זוג מתאים. ככל שהזמן יעבור, בראייה של שנים, אני מניח שזה יהיה יותר קשה, בטח אם את רוצה עוד ילד. גם הנושא של לאן לקחת את הילדה ומציאת חברים חדשים, אפשר לראות בתהליך שלך היום כהזדמנות. את יכולה לעבור לאזור צעיר בו יש הרבה משפחות עם ילדים קטנים ושם יהיה לך קל יותר להתחבר. אם יש לך קושי עקרוני בליצור קשרים חדשים, שווה לך לקחת אימון או טיפול בעניין. זה נושא שניתן לפתור אותו. כרגע את חוששת, אבל תחשבי על המצב כאילו אין ברירה. מה יקרה שבפועל תתגרשי? איך תבני שוב את חייך? תנסי כבר לבנות לך תסריט שכזה שיעזור להתגבר על הקשייים: לאן תעברי? ממה תתפרנסי? איפה יש לך סיכוי טוב למצוא זוגיות שנייה? תעשי מן תוכנית עסקית שכוללת את המכלול ותקבעי לעצמך יעדים ברורים לעתיד. אז אני בטוח שתצליחי. בהצלחה! יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי