אימון אישי

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

20/06/2011 | 10:25 | מאת: טל

יובל שלום, אני בת 45 ומרגישה שעוד מעט אני מתפוצצת.אני חייבת שינוי מחשבתי בחיי,מישהו נייטרלי לשיחה ייעוץ והכוונה. ודחוף.שאלתי אליך,האם יש הבדל בין אימון בשיטת ימימה(אני אשה דתית) לבין אימון רגיל? כאם חד הורית העומלת קשות לפרנסתה ובכל זאת זקוקה לאימון, אולי אתה מכיר מישהי מאיזור המרכז שיכול להתחשב בי? בתודה, טל.

שלום טל, אני מתנצל על העיכוב בתשובה. אני לא מכיר את שיטת ימימה, כך שאני לא יכול לחוות דיעה. בכל אימון יש אלמנטים דומים ושווה לבדוק אם בשיטת ימימה גם - בחינת ערכים, חסמים, חזון, תוכנית פעולה כבסיס, כמובן לצד כימיה עם המאמן/ת ויכולת בסיסיות של שיקוף. אם תשלחי לי פרטים אוכל לחוות דיעה על השיטה. בברכה, יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי