בתי בוגרת -הפרעות קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

30/05/2011 | 12:47 | מאת: מיכל

בתי בת 21 והשתחררה מהצבא אחרי שירות שלם למרות שהיה לה מאוד קשה, שעות במשרד היה לה קשה, גם בזמן לימודים בבית הספר היה לה קשה לשבת יותר מ15 דקות והייתה אומרת לי שהיא הפסיקה להקשיב למורה עוד בתחילת השיעור, אז לא היינו מודעים לכך שזה יכול להיות קשב וריכוז אבל כיום אנחנו חושבים שיש לה את הבעיה הזאת. כרגע היא לא עובדת. הייתי רוצה שהיא תפנה לאבחון של הפרעות קשב וריכוז אבל כמו שאני מכירה אותה היא תגיד שזה מיותר מה אני יכולה לעשות כדי לבדוק אולי אם יש לה בעיה ובסופו של דבר גם לטפל בה כדי שיהיה לה קל יותר?

28/07/2011 | 15:44 | מאת: mili

תתני לה שתענה על השאלון שאני אצרף לך ובמידה ונראה ובאמת יש לה הפרעת קשב תנסי לשכנעה לפנות לטיפול

31/07/2011 | 18:21 | מאת: פינגי

מה שכדאי לעשות זה לעשות אבחון מסודר ולגלות אחת ולתמיד האם יש לה הפרעת קשב או לא, אני ממליץ מניסיוני האישי על מכון דרך מהות שנמצא הבסמינר הקיבוצים בתור אדם סוגר(45)שסבל מהפרעת קשב כל חייו שלא הייתה מאובחנת תמיד חשבתי שאני "דפוק" אבל גיליתי שבעצם אני לא אשם במה שקורה לי , יש לי בעיה והיא ניתנת לטיפול מאותו רגע הבנתי שהאחריאות היא עלי , עם הידיעה מגיעה אחראיות ומאז אני מטופל שם שזה לא כלכך הרבה זמן רק חודש וקצת אבל כבר אני חש בשינוי ברך השם

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי