סקס ואהבה

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

23/04/2011 | 09:40 | מאת: סוזאבי

אהבה וסקס בעבודה: להתמקד. לא להתפזר. לא להתלהב מהחדש ולהזניח את המשעמם. לעמוד במילה. לסיים את כל מה שהתחלתי. להעניק את אותו שירות מיטיב לכל לקוח של המשרד שלי. באמצע השבוע - לצאת עם בעלי ליום אחד בצפון שיהיה רק שלנו ושל הטבע... ואז לחזור לעבוד. בשישי בלילה לצאת למסיבה - הפעם שוב בדיווה. שבת - מנוחה. באמצע, כשרק אפשר... להתחבק, להתכרבל, להתנשק, להזדיין, להתחבק שוב, להירדם מחובקות, לצחוק, לדבר, לאהוב הכי חזק שאפשר ולגלות שיש מספיק לעוד ועוד ועוד אהבה :) זה בסדר?

23/04/2011 | 09:41 | מאת: מורגו

הכי טוב

היי, הכל בסדר כל עוד זה מוסכם על כל הצדדים ואף אחד לא נפגע. מוסרית זו שאלה שכל אחד צריך לשאול את עצמו. בהצלחה, יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי