לחוצה וקושי עם עצמי...

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

15/04/2011 | 23:30 | מאת: נופר

אני עוד מעט בת 18 , ויש לי בעיה שהיא לא מהיום .. אני בנאדם נורא נורא לחוץ , אני יכולה להלחץ לפעמים משטויות לימים שלמים , לאכול תסביכים מפה ועד הודעה חדשה על כלום , על מילים בודדות שבנאדם אומר לי אני יכולה להכנס לסטרסים ..ובגלל זה אני אף פעם לא מצליחה להשתחרר .. עוד משהו נוסף , אני גם בנאדם שמאוד מודע לעצמו , לדיבור שלו , התנהגות שלו , יודעת לאתר בעיות בקלות , זה אולי נשמע דבר חיובי אבל כל דבר קטן שקורה לי אני ישר משליכה את זה לפעמים למקום לא טוב.. על משהו למשל שסיפרתי ולא הייתי צריכה , נפלט, טעויות קורות , אני יכולה להעניש את עצמי ימים למה אמרתי תמילים הבודדות האלה.. זה מחרפן אותי .. אני אף פעם לא יכולה להנות ולהשתחרר , אני כ"כ קשה עם עצמי אני לא סולחת ולא שוכחת לעצמי על כלום, קשה על מה אחרים חושבים עלי ומה אני חושבת על עצמי , איך החברה מסתכלת על מצבים כאלה .. וזה מונע ממני הרבה הנאות בחיים. הייתה פעם אחת שהשתחררתי עם חבר שלי , סתם יום של צחוקים וכיף.. בלי לחשוב כל הזמן ולהפעיל את הגלגלים בראש וכ"כ נהנתי.. אני לא חושבת שנהנתי ככה כבר שנים.. אבל הבעיה היא שזה רק יום אחד..אני קשה , לחוצה ומודעת לעצמי .. ואני רוצה טיפים איך לעבוד על זה.. אני רוצה להנות ב"לייב" כמו שנקרא ולא בדיעבד להגיד שהיה כיף , יעני במחשבה לאחור נהנתי אבל באותו רגע .. אני לא נהנת .. מקווה שהבנת אותי מעט , יודעת שאני מתוסבכת :( אני חושבת שזה גם נובע קצת מביטחון עצמי נמוך.. יש לך טיפים בשבילי ? :) מקווה שזה המקום הנכון לכתוב על זה :)

שלום נופר, תודה על פנייתך. יש לי כמה שאלות אליך - ניסית פעם לברר מאיפה נובע הלחץ? אפילו הערכה... מתי את נלחצת במיוחד? מה לא יכול להלחיץ אותך אף פעם? איזה ציון היית נותנת לעצמך מבחינת הערכה עצמית וביטחון עצמי? וגם מבחינת הדימוי העצמי? ממתין לתשובותיך, יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי