קשה לי

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

25/03/2011 | 16:21 | מאת: ליאור

מאז ומתמיד הפחד גרם לי לעשות בחירות והוא נתן ללב להוביל אותי לקבל החלטות מאחר ואני מאוד חוששת לאיבוד שליטה בתחום המשפחתי כול דבר קטן של בן משפחה מקפיץ אותי על 2 הרגלים למשל אני מוותרת לעצמי על מקום מגורים בגלל שאם יקרה משהו מפחדת מדברים מלפני שקורים והכול בכדי לדאוג באובססביות למשפחה ומוותרת כאן על מקום מגורים על פרנסה ועוברת למקום פחות טוב מבחינת הפרנסה או מפחדת ללמוד כי מפחדת להכשיל ולהתאכזב כי היה לי קשיים בלימודים אני מפחדת לצאת נגד הפחדים שלי הם מנהלים אותי ממש ולא משארים לי כוח לתעוזה לא ההיתי ככה אולי שמישהו יסיע לי אני מרגישה פיספוס בכול תחום וזה מתסתכל אני לא הייתי ככה הפחד הוא טבוע אצלי חזק אני רוצה לעקור אותו להעז כבר בבקשה תנו לי את הכוח איך

שלום ליאור, תודה על פנייתך. הנושא של חרדות, חששות ופחדים הוא נושא ענק ומורכב. זה בא לידי ביטוי בהמון מקומות ואני מאמין שעד רמה מסוימת ניתן לפתור את הבעיה באימון, מעבר לכך - רק בטיפול. לי יש את התחושה שהפחדים משתקים אותך וממש מפריעים למהלך חייך התקינים. אני ממליץ לך בחום לפנות לאימון או לטיפול כדי לנסות לקבל כלים להתמודד עם הפחדים ולהמשיך הלאה. הייתי ממליץ קודם לבחון טיפול ואחרי שתשתחררי מעט לעבור לאימון מניע. איך את מרגישה שאוכל לסייע לך? אשמח לעמוד לרשותך פשוט נשמע כאילו הבעיה היא לא פשוטה לפתרון אינטרנטי. אם יש לך שאלות אשמח לעזור. בברכה, יובל פייס

05/05/2011 | 13:54 | מאת: ליאור שוב

אני בנאדם שאפתן נורא וצריך שהכול יתנהל טיפ טופ נשואה ואני מרגישה ש4 שנים שאני אם בעלי נתתי מעצמי אליו את מרבית כוחותיי אני לחצתי עליו לעשות דיאטה ולוחצת עלי כמו במישטר או התזונה וגם בהתנהגות הוא נו ילדותי ועושה המון דווקא ולא מודע למה שעושה ואח"כ אומר סליחה ויומים אחרי זה חוזר שוב על אותה טעות הוא פועל מתוך רגש וזה מתסכל אותי כי אני משלבת בין שניהם לגמרי הגיון ורגש זה שואב ממני כוחות ואין לי כסף לטיפול זוגי הוא נראה לי עובד על אוטומט בראש ובתחום הלימודי אני חוששת מכישלון מה אני יעשה אם אני יכשל מרוב שאני נותנת מעצמי לאחרים בכך שאני מגייסת צבא שלם בשביל שיהיה להם טוב אני שוכחת מעצמי לגמרי שעישתי למשל את הבגריות יצאה לי הנשמה עד שקבלתי זכאות כי אני מוטרדת במה יהיה אחרי המבחן בזמן הלימוד אני ממש רוצה ללמוד לתואר 1 ואני צריכה ללמוד ולעבוד בו זמנית וזה עוד יותר מקשה עלי איך אצליח להצליח להאמין שאני מסוגלת לא לתת לכישלון להגיד לי שאני לא מסוגלת אלא ההפך כולם אומרים תעשי כבר משהו בשביל עצמך אני ממש מפחדת שלא אצליח שלא יהיה לי תואר או שלא יהיה לי זה מייאש כי הבגריות שלי בציון 74 נמוךהכול הולך לי דיי קשה והופך עלי כמסע כבד שלא נגמר ולא נשאר לי כוח נפשי זה מרתיע לפני כול מבחן הייתי כול כך לחוצה ולומדת שעות ולא ישנה אפילוואח"כ נכשלת או מקבלת ציון נמוך ו איך אני ידע אם אצליח ולא אעשה לעצמי שוב כאב לב או שאצליח ברוגע ובשלווה וגם להיות שם נטו בשביל עצמי לא לחשוב על אף אחד זה קשה לי כי גם בעלי בנאדם קשה מאוד איך נוכל לחיות שנים עם הקושי הזה הוא מתעקש ועושה "רעש " הרבה מעוד לפני משהו קורה וזה מתסכל אותי אין לי כסף לטיפול זוגי ואישי איך לא נשברים לא הייתי כזו תמיד הייתי חזקה לא הססנית משהו נקח ממני שזה משפיע עלי חזק ומנהל לי את החיים ופחדים רק גוברים לעתיד לבוא בכול התחומים מה יהיה אם ואם

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי