הבן שלי (14.5) מסרב לאימון

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

26/01/2011 | 11:29 | מאת: רחל

הי יובל, תודה שהמלצת לי על מאמנת לבן שלי, עדיין לא סגרתי את העניין, אבל רציתי להגיד לך שהבן שלי מסרב לאימון וטוען בתוקף שהוא לא צריך, ואני חושבת לא להתייחס לסרוב שלו כי זה בדיוק העניין שהוא תמיד מתחמק ממטלות, מהכנת שיעורים, וגם פגישה עם מאמנת זה בעיניו כמו מטלה שהוא רוצה שאני אבטל אותה. הבעיה כאן, שאם הוא לא ישתף פעולה עם המאמנת, אז מה עשיתי בזה? זה בזבוז כסף וזמן. מה אתה אומר? תודה

שלום רחל, שמחתי לעזור ואני מצטער שהבן שלך לא מוכן לקבל את העזרה. האימון הוא וולנטרי ולכן לא ניתן לכפות אותו על הבן, אבל אני חושב ששווה לשכנע אותו להיפגש פעם אחת עם המאמנת - ללא התחייבות - כדי להבין קצת מה צפוי לו בתהליך ובמה היא יכולה לעזור. אני מניח שהוא יבין כמה היא יכולה לעזור גם בדברים מסביב, הוא ישמח להמשיך. מאמנת טובה תדע להוציא ממנו את המקסימום ואת שיתוף הפעולה. מאוד ממליץ לנסות פעם - פעמיים. אם הוא עדיין לא ירצה נחשוב על פתרונות אחרים. בהצלחה, יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי