בקשה לאימון

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

26/07/2007 | 22:27 | מאת: שירי

היי יובל מזמן לא היתי איתך בקשר, למרות שאני נהנת מהפורום שלך. אני מורידה לפניך את הכובע על כמה אתה עוזר לאנשים , זה ממש כייף. מאז הפעם האחרונה ובעזרת המלצותך דיברתי שוב עם בעלי וביקשתי ממנו להמשיך בטיפול פעם בשבועיים,על מנת להוזיל עלויות. למרות שאת האמת אני עדיין לא כל כך הצלחתי להיתחבר ליועצת הזוגית ובפעם האחרונה שהיתי שם לבד לא הרגשתי חיבור אליה, עזרה , או כיוון מחשבה חדש, דבר שמהחזב מאוד. אבל למרות הכל אני יודעת שאם אנו לא ניהיה אצלה, נחזור לשיגרה ונחזור להכניס את הכל מתחת לשטיח, ואני כן רוצה גם במקום הריגשי, המשפחתי, ובעיקר הזוגי ליצמוח ולילמוד להמשך הדרך. יובל היתי רוצה לשאול אותך כמה שאלות והם: 1. האם מומלץ באמת לפגוש אותנו כל אחד בניפרד? 2. האם למרות ההרגשה שהיתה לי ולבעלי אותו דבר עדיין כן אפשר להציח לקבל עזרה בטיפול הנ"ל ? 2. היתי רוצה לקבל מידע בקשר לאימון זוגי איתך , כמה פגישות אתה חושב שמומלץ, איך הפגישות זוגי/ יחיד והיתי שמחה לקבל ממך מידע ????? המון תודה ערב טוב שירי

הי שירי, אני שמח שחזרת לפורום. אני חושב שאת עשית נכון שהמשכת, ואם אין כימיה עם המטפלת בהחלט אפשר לשנות. לדעתי לא כדאי לוותר על הכוונה של איש מקצוע - בעיות מטבען לא נעלמות והן יצוצו בכל ויכוח מחדש. לשאלותיך - 1. אכן, בטיפול/אימון/יעוץ/גישור עושים מדי פעם פגישות אישיות מאחר והדינמיקה כשעובדים עם שני בני הזוג ובין פגישות אישיות היא שונה לחלוטין ולכן חשוב מאוד פגישה או שתיים פרטיות עם כל צד. 2. אם שניכם מרגישים שאין כימיה עם המטפלת - לא צריך להמשיך בכח. השאלה היא - וזה רק אתם יודעים - ממה נובעות התחושות הבעיתיות אליה? זו שאלה שאתם צריכים לברר לעצמכם. 3. לגבי אימון זוגי - קה לצפות מראש כמה פגישות נצטרך לעשות אבל לרב מדובר בלפחות ארבע משותפות ועוד שתיים שלוש אישיות עם כל צד. הפגישות המשותפות ארוכות יותר (כשעה וחצי). אם תחליטי לנסות אשמח לעמוד לרשותכם. אנא שלחי לי אי מייל ואני אעביר לך כל מידע שתרצי. [email protected] שיהיה המון הצלחה ושבת שלום, יובל פייס

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי