תמיד ככה

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

14/10/2010 | 11:28 | מאת: שוש

זמן אחרון בתי עצובה וששאלתי אמרה שהיא עזרה לחברה דיברה איתה הידרכה אותה על בעיות שלה לזה כמה פעמים אז שכל פעם שחברה שלה זקוקה היא בשביל לה נמצאת אבל שהיא מתקשרת היא מדברת איתה 2 דקות ובאיזה תירוץ מנתקת את השיחה וזה מאוד כואב לה ולא מבינה למה כל חברות שלה אחרי 2 חודשים מתחילות להתנג ככה וכואב לה מאוד היא נותנת מעצמה הרבה והרבה מאוד ומתי שהיא צריכה אותן הן לא נמצאים בשבילה אני יודעת שבתי נותנת להן הכל ומתי שהיא צריכה הם לא נמצאים שם בשביל מה לשות

היי, תודה על פנייתך. השאלה שהעלת היא מעניינת. אני מבין שהבת שלך רגישה והיא נפגעת די בצדק מבחינתה. יש לי שתי שאלות משמעותיות: 1. מה את היית עושה במקומה? 2. מה לדעתך תפקידך כאם במקום הזה? אשמח לקבל תשובותיך ונמשיך במחשבה משותפת מה לעשות. תודה, יובל

01/11/2010 | 08:42 | מאת: שוש

ן שלום יובל אני כבר שבוע חושבת על שאלה שלך 1-אתה צודק היא רגישה מאוד אבל היא גם כבר הבינה שהתכונה הזאת לרעתה. אבל בכל זאת היא לא מבינה למה זה קורה לה אני חושבת שהיא צריכה אימון ותפקידי כאם לתמוך בה אבל שום דבר בשביל לה זה לא ממלה מקום שלחברה וכמובן אנחנו לא מבינים כולום ולא יודעים כולום לפי דעתם למשל החברה שלחה איזה סמס למה לא לבאת היום ומתגעגעת ואז שהיא ענתה לה אחרי זה החברה לא דיברה איתה ולא התקשרה והיא לא מבינה למה ?והיית עצובה אשמח לקבל תשובה

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי