לימודי קואוצ'ינג

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

02/10/2010 | 18:53 | מאת: שירה

יובל שלום, החלטתי ללמוד קורס להכשרת מאמנים. ביררתי לגבי כמה מקומות ואני עדין מתלבטת. חברה המליצה לי על "קבוצת יוזמות", המלמדים בכמה מקומות בארץ. אתה מכיר? מה דעתך?

היי שירה, אני מתנצל על העיכוב. אני לא מכיר את קבוצת יזמות. המלצתי - לברר אם המקום בו את מכוונת ללמוד מוכר על ידי לשכת המאמנים והוא עומד בכל הקריטריונים. יש המון בתי ספר, רבים מהם מצויינים. בהצלחה! יובל

28/10/2010 | 01:05 | מאת: גיא נמרוד

ההמלצה שקיבלת מהחברה שלך היא המלצה טובה מאד קבוצת יוזמת פעולת בחסות אונ' בר אילן, מווהה עם לשכת המאמנים ובעלת מנחים מעולים בהצלחה גיא נמרוד

28/10/2010 | 22:48 | מאת: תמר

בתור בוגרת של יוזמות אני ממליצה בחום רב לדמתי שם תוכנית להכשרת מאמנים, נרשמתי בלשכת המאמנים וכיום אני עוסקת רק באימון. הצוות מקצועי מאוד, התכנים ודרך העברת החומר ברמה גבוהה ישבו איתי בכיתה חברה חמודים והאינטראקציה בינינו ממשיכה כל יום גם לאחר שסיימנו את הקורס לקורסי הכשרת מאמנים של קבוצת יוזמות יש חסות אקדמאית של אוניברסיטת בר אילן, בית הספר לעבודה סוציאלית השותפה לתעודה, ז"א שאת מקבלת גם תעודה אקדמית בקיצור, את חייבת ללכת ולהיפגש עם האנשים שם ומשם תתקדמי איתם בהצלחה גדולה

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי