אימון למציאת זוגיות

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

23/08/2010 | 18:44 | מאת: גליה

שלום יובל, אני בת 50, התגרשתי כבר לפני כ-5 שנים, ואחר כך היתה לי זוגיות מאכזבת. החלטתי לסיים איתה. פתחתי אינטרנט, שטטתי ימים ושבועות (היו הרבה הצעות), אך לא התקדם דבר, אני חוששת ליצור קשרים. האם אני זקוקה למאמן אישי? אשמח מאוד להמלצה של מישהו טוב ובמחיר סביר באזור חיפה. תודה, גליה

שלום גליה, תודה על פנייתך. מאמן אישי מנוסה בהחלט יכול לעזור. יש לנו רשימת מאמנים מצויינים באזור חיפה, את מוזמנת לפנות אלי במייל ואשלח לך אפשרויות. שנה טובה, יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי