הקלטת פגישת אימון

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

29/07/2010 | 18:09 | מאת: אלונה

היום הייתה לי פגישת היכרות עם איזשהו מאמן. הוא טען שהוא מקליט את השיחה בינינו על מנת לעבד את הדברים אחרי השיחה שלנו. 1. האם יש באפשרותי לבקש גם להקליט את השיחה? 2. האם הוא יוכל לעשות שימוש ציני בקלטת? 3. האם אני יכולה לבקש ממנו לא להקליט את השיחה? 4. האם זה נוהג מקובל בשיחות אימון? תודה יובל

שלום אלונה, מתנצל על העיכוב בתשובה. לשאלותייך - לא מקובל עקרונית להקליט אימון אלא כחלק מתהליך הסמכה. אבל אין חוק מוחלט האוסר זאת, הדבר היחיד הוא שהמאמן חייב לקבל את אישורך להקלטה, וגם אם אשרת, את יכולה לדרוש לברר מראש מה יהיה השימוש ואף לבקש להוסיף זאת להסכם האימון בכתב. לגבי שימוש ציני - אני לא מוצא סיבה. שוב, אם יש לך את החשש הזה, כנראה שמראש יש בעיית אמון - צריך לחשוב טוב אם להיכנס לתהליך שכזה. לגבי הקלטה מצידך - ברור. את לא צריכה אפילו לבקש עקרונית,רק מתוך נימוס ואמון בתהליך. כל אדם יכול להקליט כל שיחה שהוא חלק ממנה. זה החוק. מקווה שעניתי, יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי