בחירת מאמן

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

25/07/2010 | 10:47 | מאת: רביד

שלום לך, איך יודעים לבחור מאמן מתאים? האם יש השפעה שונה אם אני בוחרת מאמן מאותו מין שלי או מהמין השני? האם מאמן יכול לכוון אותי או לקשר אותי עם אנשים שיכולים לייעץ לי בתחום המקצועי? בברכה, רביד

שלום רביד, בחירת מאמן זה תהליך די פשוט - צריך לנסות. כללי האימון מחייבים אותנו לאפשר פגישת היכרות ללא עלות (לא כולם מקפידים על כך, וחבל) אלא אם סוכם אחרת. זאת זכות של המתאמן כדי להרגיש אם נח לו ויש כימיה עם המאמן, ולהיפך - גם למאמן יש זכות הטלת וטו מכל סיבה על עבודה משותפת. התחושה צריכה להיות הדדית. בעיניי בחירת מאמן הכי רצוי מתוך המלצות של אנשים שכבר היו אצלו. לאחר מכן פגישת היכרות כדי לוודא שאכן יש כימיה טובה ביניכם ואז לרוץ. כמה דברים חשובים בבחירת מאמן, בנוסף להמלצות וכימיה: 1. הכשרתו והגישה אותה למד (ע כמה מתאימה לך - יותר עסקית, יותר ישית וכו'). רצוי לוודא שלמד במקום מוכר ומספיק שעות (מינימום 175 שעות מחייבת הלשכה). 2. רשום בלשכת המאמנים. 3. מוכן להקדיש לך גם בין המפגשים, גם אם לזמן מוגבל, אבל שהקשר ימשך לפי צורך. 4. נוחות הגעה ושאר התנאים הטכניים - עלוית וכד'. בהצלחה, יובל

25/07/2010 | 11:29 | מאת: רביד

אני לא מכירה אנשים שעברו אימון אישי. יש מאמנים שמפרסמים המלצות של מאומנים שלהם אבל עדיין אני לא יודעת כמה מהאמת יש בזה.

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי