תקיעות

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

23/07/2010 | 19:00 | מאת: יעלה

כיצד משחררים תקיעות מחשבתית של בן אדם? האם כל סוג תקיעות ניתן לשחרר באימון?

שלום יעלה, תודה על פנייתך. שאלה מעניינת שאלת לגבי שחרור מתקיעות מחשבתית. לאימון, באופן עקרוני יש כלים מצויינים להתמודד עם תקיעות - מחשבתית או פרקטית (ולעתים גם רגשית). קשה לי לראות תקיעות שאנחנו לא יכולים לעזור בה, ויש דרכים רבות שהאימון מסייע בנושא תקיעות: בירור חזון ובניית מטרות ויעדים ברורים כדי להניע את האדם להגשמה, בירור ערכים שיכולים לסייע בהנעה וחסמים שעלולים להפריע בדרך ועוד. אם תצייני על איזו תקיעות את מדברת, אוכל לענות לך תשובה יותר ספציפית. בברכה, יובל פייס

25/07/2010 | 12:49 | מאת: יעלה

אני תקועה מבחינה מקצועית. אני תקועה מבחינה מחשבתית כלפי עצמי וכלפי החיים. אני מרגישה תסכול ועצב נוראי. אני מרבה לבכות, לחשוב מחשבות שליליות, קשה לי לקבל החלטות ולהתנהל. כן אני יודעת זה נשמע כמו דכאון. זה באמת מדכא לחזור הביתה אחרי שלקחתי את הילדה לגן ולדעת שבגיל 38 עדיין לא הצלחתי מקצועית וכל העולם בחוץ זורם ומתקדם ורק אני פה מול המחשב לא יכולה לעצור את הדמעות כי פשוט נמאס לי מהאומללות הזו, מהבדידות והתקיעות. בנוסף, אני גם בהיריון שכל כך חיכיתי לו אבל לא מסוגלת לשמוח כי אני גמורה מבפנים. אני לא יודעת מה לעשות איך לשחרר את כל המועקות האילו ולחיות את החיים. תודה על ההקשבה. יעלה

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי