קורס אימון אישי

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

21/06/2010 | 12:24 | מאת: כפיר

שלום! בזמן האחרון אני מתעניין בקורס אימון אישי והייתי מעוניין לעבור קורס כזה. מצאתי את האתר של "מרכז שילוב" מישהו יודע איך הקורס שהם מציעים? האם קורס האימון שם מוכר על ידי לשכת המאמנים? קורס אימון אישי זה לא דבר זול, ואני רוצה לדעת קצת פרטים לפני שאני מחליט איפה ללמוד. בתודה כפיר

היי כפיר, אני לא מכיר את מרכז שילוב - חשוב להשקיע בקורס במקום מוכר על ידי לשכת המאמנים ופועל תחת החוקים שלהם. חוץ מזה צא ל-3 פגישות ותראה איזו גישה מתאימה לך ביותר. אתה מוזמן להתייעץ איתי לגבי קורסים באי מייל הפרטי שלי - [email protected] בברכה, יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי