חיה על ביצים

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

03/06/2010 | 14:40 | מאת: שירה

ברצוני לשאול מה עלי לעשות : לאחר ריב ביני ובין בעלי הוא החליט להפריד את החשבונות בנק ביני לבינו והכל חצי חצי , וגם ניתק לי את הטלפון בבית , ובקיצור אני חיה על ביצים ממנו ומפחדת לדבר איתו שזה לא יעלה לי ביוקר מה שאני מוציאה מהפה , הוא לא מעוניין ללכת לטיפול זוגי ואני כיום בהריון מתקדם ממנו מה לעשות אני לא אוהבת את המצב ולא יודעת מה לעשות כבר . אשמח מאוד לקבל את יעוצך המיקצועי בנושא .

שלום שירה, תודה על פנייתך. מצער אותי תמיד לשמוע על סנקציות כלכליות לא הוגנות שכאלה. על פי חוק אתם שותפים מלאים ולחיות בפחד זה הדבר הכי גרוע. למה את מתכוונת שאת אומרת "שיעלה לך ביוקר מה שאת מוציאה מהפה"? תראי, בענינים הטכניים כמו ניתוק הטלפון (אם את צריכה עזרה - מה את עושה? איך את פונה לאנשים אחרים? את בהריון מתקדם) הפתרונות הם גם טכניים. אפשר לעקוף אותם. אבל העניין הוא רגשי: איך את מרגישה בקשר? מה את מקבלת מהקשר הזה? ממה את חוששת? אשמח לקבל תשובות וננסה לעזור. תודה, יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי