ייעוץ

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

27/04/2010 | 23:27 | מאת: דורה

שלום יובל אני בת 30 נשואה מזה שנה וחצי סבלתי מהפרעה ספיציפית בתפקוד המיני אבל אני בטיפול והמצב השתפר. הבעיה היא שבעלי מאונן הרבה מול האינטרנט כלומר הוא מאונן יותר מאשר מקיים יחסי מין איתי אני יודעת שאולי בגלל הבעיה שהייתה לי אבל אפילו אם עושים אהבה ונהנים שנינו הוא מוכן למחרת או אפילו באותו יום לשבת מול האינטרנט ולהסתכל באתרי פורנו ולאונן. לפי מה שאניי יודעת הוא היה רגיל מגיל צעיר היום הוא בן 30+ לאונן הרבה ואפילו התחתנו ועדיין ממשיך ולדעתי בתדירות גבוה ופוגעת בי, אני מבינה שאם אני במחזור או עייפה או אין לי חשק הוא יושב נול האינטרנט אבל זה הגיע למצב שאני מרגישה שאין הבדל בין קיום יחסים איתי לבין האינטרנט כלומר או זה או זה מה שזמין לו, אני מאוד פגועה מזה ודיברנו על זה הרבה ופרגנתי לו עד כמה זה פוגע בי אבל הוא ממשיך.הם הוא מכור לפורנו ולאונן? מה אני יכולה לעשות? עדיין אין לנו ילדים תודה

היי דורה, תודה על פנייתך. ראשית, אני מניח שטוב אם השאלה שלך הייתה מופנת לפורום המתמחה בסקסולוגיה, שם התשובות לגבי אוננות ותחושותייך כלפיי המצב היו יותר מדוייקות. מאחר ואני לא איש מקצוע בתחום הסקסולוגי, אני יכול לפנות ולנסות להבין איתך בנוגע למה מפריע לך ולתחושותייך באופן כללי. אז אשמח אם תעני לי - 1. מה מפריע לך כל כך בכך שבן זוגך מאונן הרבה? 2. מה השתנה במרוצת השנים בעניין הזה (לפני ואחרי החתונה)? 3. מה זה אומר מבחינתך שדיברת איתו על העניין והוא ממשיך בשלו? 4. נראה שיש ביניכם פתיחות טובה. את יודעת על מעשיו והוא מכיר את תחושותיך. מתוך הפתיחות הזאת - איפה לדעתך בכל זאת יש בעיית תקשורת? אשמח לקבל תשבותיך ולהגיב. יובל

08/05/2010 | 18:35 | מאת: דורה

שלום יובל תודה על התגובה והעצה ואכן אני פניתי למדור שעוסק בסקסולוגיה ומחכה לתגובתם בקשר לעניין תודה בכל מקרה שבוע טוב

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי