ליובל

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

22/04/2010 | 08:32 | מאת: קוראת קבועה

הי יובל, שמתי לב שלוקח לך המון המון זמן עד שאתה עונה לשאלות. אני חס וחלילה לא באה בטענות, ברור לי שיש לך את עיסוקייך, מה גם שבפורום אתה עונה בהתנדבות אך לפעמים אני זקוקה ליעוץ באותו רגע וזה לא עוזר לי לחכות עד שבועיים לתשובה. האם ישנה דרך בא אשאל את שאלותי ושתענה במהרה? תודה

היי קוראת קבועה, אכן, לעתים לוקח לי זמן לענות מאחר ואני גם שותף בניהול מכללה לאימון (ועסקים נוספים) ואני גם מאמן באופן אישי לא מעט מתאמנים, דבר שגוזל ממני משאבים וזמן רב. אבל הפורום חשוב לי ואני עושה כל מאמץ כדי לענות. אם משהו דחוף, אני מזמין אותך להעלות את הדברים בפורום ולהודיע לי במייל שהעלת הודעה ואת ממתינה לתשובה דחופה. אני מבטיח לעשות מאמץ להגיב מהר יותר. המייל שלי - [email protected]. שוב תודה, יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי