מרגישה אבודה

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

07/04/2010 | 18:59 | מאת: מירי

שלום לכם,אני נמצאת לקראת פרידה בפרשת דרכים-הכרתי בחור לפני כ4 שנים והייתי ילדה,לא בוגרת לקשר היה לי משבר בבית לכן "ברחתי"למערכות יחסים לא ידעתי מה אני עושה בכל אופן כשהכרתי אותו נדלקתי עליו ונכנסתי איתו לאיזה סטוץ שאני בזמנו לא ידעתי שזהו סטוץ חשבתי שזה מערכת יחסים זה כמובן נגמר אחרי כמה פעמים שהתראנו -הוא יותר גדול ממני אז הוא ידע לאן הוא לוקח את מה שהיה בנינו ואני בתמימותי לא.נפגשנו לאחר 4 שנים הוא התבגר אני התבגרתי עברתי אחריו מערכות יחסים למדתי מטעויות וכשנפגשנו שוב התאהבנו כמו באגדות. יש לו עסקים בחול לכן אחרי שבועיים וחצי של היכרות וקשר אינטנסיבי של כל יום כל היום ביחד - ממש התאהבות חזקה הוא אמר שהוא צריך לחזור לחול לעסקים שלוואם ארצה הוא יקנה לי עוד כמה ימים כרטים שאבוא אליו כמובן שהסכמתי ,היו לי אהבות אבל אהבה כמוהו לא הייתה ואני בספק אם תיהיה.נסעתי אליו חייתי איתו ועל חשבונו בחול במשך של 3 וחצי חודשים עברנו ביחד הרבה קשיים ורגעים וממש נקשרנו אחד לשני אך היו גם הרבה מריבות- הוא נורא פרמיטיבי והוא ידע את עברי עם גברים מערכות יחסים שהיו לי והוא לא נפרד מזה וכל הזמן מדבר על הגברים שהיו איתי ורב איתי על זה ושופט אותי על עברי הוא אינו מסוגל להבין שאני עכשיו איתו וזהו והעבר מת כשהגענו לארץ הוא טוען שישנם עוד כמה דברים שלא מסתדרים לו בי אם זה אובססיביות של כל הזמן ליהיות איתו וזה גם איפשהו הרגל בקיצור הוא התהפך כל השלוש שבועות האחרונים הוא רוצה ולא רוצה לא סגור על עצמו ממיליון סיבות וגם אני נשארתי מצידי בלי טיפת כבוד עצמי הייתי כל כולי באהבה בכל מצב ושאמר לי לא רוצה בכיתי ולקחתי קשה ועכשיו אנחנו בפסק זמן נורא קשה ולא יודעת מה לעשות אשמח לעצה.

11/04/2010 | 03:50 | מאת: מירי

11/04/2010 | 04:09 | מאת: מירי

היי זו שוב אני,בהמשך למה שרשמתי הוא לקח את הפסק זמן והתקשר אליי כי היה לו קשה כנראה אמא שלו הדריכה אותי כיביכול לא להתקשר אליו על מנת שהוא יתקשר אליי.בתום הפסק זמן הוא רצה להיפרד סופית ונקט באמצעים כמו התעלמות ופירסם את הנס,אמא שלו התחילה לזלזל בי וכהתקשרתי אליה לומר לה שאני יורדת ממנו היא זלזלה כזה ונתנה לי אותו בחוסר טקטוכמובן שהתפתחה לה עוד יותר מריבה והוא סגר את הטלפון אמא שלי התקשרה לאמא שלו על מנת שתגיד לו שיענה לטלפון והם התווכחו הוא ענה והבטיח לאמי שיישאר ידיד שלי כי ממש קשה לי כרגע לנתק את עצמי ממנו במיידי הוא גם אמר שיבוא בערב להיפרד כשהגיע הערב אמא שלו ניפחה לו את הראש וסכסכה עוד יותר אמרה לו שהוא לא צריך להתרגש ולשמוע לבכי שלי ולמצה שלי שזו בעיה שלי הוא ניהיה קר אליי התחיל לסנן אותי לנתק לי ואף לקלל אני במצב נורא קשה נפשית מנטלית לא יכולה לישון בלילות ובקושי אוכלת בימים אניני יודעת איך אוכל להמשיך מרגישה שאין לי כוחות וכאשר אני מתקשרת אליו כי אני חנוקה וצריכה לשמוע את קולו הוא מנתק לי ואני מתקשרת כמה וכמה פעמים וז הוא חושב שאני משוגעת ואין לי טקט. כשהוא בא להיפרד כמובן שזה לא הלך חלק הוא לא רצה לבוא אמא שלו התערבה והביאה אותו להיפרד ממני וכל אחד הביא לשני את הדברים ששייכים לו שהיו אחד אצל השני ,הוא חיבק אותי ממש חזק ונישק אותי המון אני אמרתי לו אהבה גדולה שלי ונהנתי מנשיקותיו הרגשתי בגן עדן הרגשתי שהוא עדיין אוהב ממש הצמיד אותי אליו והתייחס אליי באהבה אפילו כשהלך הסתובב 3 פעמים והסתכל עליי וזהו לאחר מכן שוב ניהיה קשה איתי כשחזר לביתו יום למחרת ניתק את הטלפון ואמר לאמא שלו שהתקשרתי מלא היא התערבה והתחילה לצעוק עליי ואמרה שהטלפון שלו אצלה עכשיו והתחילה לזלזל בי ובמה שנתתי לו {עזבתי הכול ונסעתי אליו לאנגליה 3 חודשים סבלתי את הקור את הלחץ מעבודתו בישלתי וכיבסתי לו וסבלתי את הפרימטביות הנוראה שלו חקירות של שבכ על עברי ועלבונות רבים קללות וצעקות}היא אמרה שהיא מתביישת שבנה יצא עם בחורה כמוני והוא יצא אחריי עם מישהי יותר טובה ונתקה. בלילה הוא התקשר אליי ככה מחוסר אונים היה אצל אביו הוריו גרושים כשהחליף אווירה מאמא שלו והבית ומהרעיונות שהיא מכניסה לראשו התגעגע ולא עמד והתקשר אני ממש נזפתי בו על כל ההתנהגות שלו הייתי כל כך פגועה ממנו ומההסתתרות שלו אחרי אמא שלו פתאום הוא מאשים אותי בפרידה הזאת שאני לא יודעת להתנהג ובגללי הוא ככה בקיצור לא צריך ליהיות חכם מספיק על מנת להבין מה הולך כאן אני מחכה לעצה.

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי