משבר

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

05/04/2010 | 00:34 | מאת: נשואה

אני נשואה רק שנה וחצי ואני מרגישה שהנשואין שלי נכשלו כאילו בעלי לא נותן לי מעצמו ואני לא מאושרת כבר מה עליי לעשות??

היי נשואה, המידע שנתת לנו לא מספיק, אבל הוא מספיק ברור כדי להבין שלא טוב לך במקום שאת נמצאת. כדי לנסות לעזור לך יותר אשמח אם תעני על כמה שאלות: 1. מה המצב בזוגיות שלך היום? 2. מה יכול להפוך אותך למאושרת? 3. איך את מרגישה כלפיי בן זוגך? 4. מה שונה היום מלפני שנה וחצי? אשמח לקבל תשובותיך ואנסה לעזור. תודה, יובל

09/04/2010 | 22:48 | מאת: נשואה

כיום אני ובעלי לא יחד זהו המצב... אני לא יודעת מה יעשה אותי מאושרתת הלוואי והיתי יודעתת אני גם לא יודעת להגיד לך מה אני מרגישה כלפיו השוני הוא שהכל ניהיה שיגרה ..

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי