בקשה

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

28/03/2010 | 18:36 | מאת: שיר

היי יובל וחג שמח שמי שיר ואנו מדי פעם בקשר אשמח לקבל ממך עזרה איך למצוא מאמן/ת זוגי באזור ראשון לכמה טיפולים עבורי כי לצערי המחשבות והרגשות שלי קופצות לביקור מדי פעם וחבל על האנרגיות המיותרות שלי אשמח לקבל ממך תשובה ותודה מראש חג אביב פורח מלא אהבה בריאות ושמחה (:

היי שיר, אני אשמח להמליץ לך על מאמנים באזור. אנא התקשרי אלי (050-2334466) או שלחי לי מייל [email protected] ואחרי שאבין את צרכייך אנסה להתאים לך מאמן. סופ"ש נפלא, יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי