ייעוץ בנושא שיווק לעסק קטן

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

18/03/2010 | 16:42 | מאת: א

שלום רב! אני מעוניינת בייעוץ: מצאתי מוצר חדש שאני חושבת שהוא מצויין אני רוצה לשווק אותו אבל אין לי נסיון איך זה עובד האם שווה לי לנסות לשווק רק מוצר אחד שעולה כ150 ש"ח לפריט? איך המשווק אמור להרוויח? עפ"י המכירות או סכום קבוע? האם אפשר להיות אשת שיווק בחצי משרה? אם אין לך תשובות אשמח להפניות לפורומים רלוונטים.. תודה ויום טוב!

שלום, קשה לי לענות בעיקר ותפקיד המאמן הוא לא לתת עצות אלא לנסות למצוא פתרונות משותפים. המאמן יעזור בהכוונה, מיקוד ועוד אלמנטים עד כיבוש היעד, אבל לשאלות מאוד ספציפיות ונקודתיות כפי שהעלת שווה לפנות לפורום המתמחה בשיווק או ניהול. בכל אופן אני מניח שהמידע שנתת לא יספק - צריך לדעת פרטים קצת על התחום, על התחרות בארץ וכו'. לצערי אני לא יכול להמליץ על פורום מאחר ואני לא מכיר פורומים המתמחים בשיווק. בהצלחה, יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי