מחפש המלצה למאמנת אישית בפרדס חנה

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

17/03/2010 | 21:29 | מאת: גרי

אבא עזב את הבית והשאיר את אמא פגועה מאוד. היא לא מצליחה להתאושש ועברו כבר 4 חודשים. לא שאני מצפה שהיא תקום ותתאושש כבר בזמן הזה, אבל היא רק מתדדרת. ללכת לפסיכולוג זה לא משהו שהיא מסכימה אבל אני חושב שאולי ללכת לאימון אישי כן יכול לעזור. האם אתה יכול להמליץ על קולגה דוברת אנגלית הגרה בפרדס חנה או באזור? תודה, גרי

שלום גרי, אני מצטער לשמוע על מצבה של אמא. אני אבדוק מה האפשרויות ואחזור בהקדם. בהצלחה, יובל

06/05/2010 | 13:04 | מאת: יעל

שלום גרי במקרה קראתי את הבקשה שלך ,אני מקווה שכבר מצאת מישהי שמטפלת באמא ושמצבה משתפר.אם עדיין אין לך פתרון הולם ,אוכל לעזור לך,צור קשר דרך המייל, בהצלחה בריאות והחלמה יעל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי