פנייה אישית ליובל

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

29/01/2010 | 18:43 | מאת: אלון לופוביץ

יובל שלום רב, שמי אלון לופוביץ, בן 30, תושב איזור המרכז. משנת 2005, ועד היום, אני מנהל כאן, באתר דוקטורס את פורום תמיכה וסיוע לבני נוער חולי סרטן ובסגרת פעילות זו סיעיתי לעשרות בני נוער, לרבות חונכות והנני פעיל חברתי. בנוסף לכך, הנני גם קאוצ'ר בתחילת דרכו. אשמח לפנות אליך, שלא מעל פורום זה. תוכל למצוא מידע רב אודותיי בחיפוש שמי בגוגל. המייל שלי הוא [email protected] תודה

היי אלון, מצטער על העיכוב בתשובה. אשמח לדבר איתך ולבחון אפשרויות לשיתוף פעולה. אתה מוזמן להתקשר אלי במהלך השבוע, 050-2334466. שבת שלום, יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי