זקוקה לעצה

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

15/01/2010 | 09:42 | מאת: המשך אנונימית

הי יובל. לא ענית להודעה שהשארתי לך בשבוע שעבר- ההודעה האחרונה שבהתכתבויות ביננו. א ני מניחה שאתה עסוק אך בבקשה תשיב לי עליה. שנית, אני רוצה לשתף אותך בתחושות שלי כרגע.מצד אחד יש לי תחושה טובה כי יש לי פרפרים בבטן בכל פעם שאני פוגשת בבחור שמסתכל עלי. זו תחושה של התאהבות וזו תחושה מדהימה. הגעתי למסקנה כי אני מאוהבת בו. הוא כל כך מוצא חן בעיני ואני מייחלת שיהיה ביננו משהו, שיעשה צעד. אך מצד שני אני מאוד מתוסכלת וחוששת להפגע כי אני חוששת שאני מפרשת את מבטיו בצורה לא נכונה, כלומר: אני משליכה עליו את תחושותי. בגלל שאני מסתכלת עליו כי הוא מוצא חן בעיני אז אני מפרשת את מבטיו בי בגלל שאני מוצאת חן בייני. זו גם הסיבה שאיני עושה צעד אקטיבי מצידי כדי לברר את העיניין, אני מתה מפחד להפגע וכי הפנטזיה שיצרתי לעצמי תתנפץ לי בפרצוף, הרי זה כבר קרה לי איתו- פתאום כשיליתי שיש לו חברה חשבתי שאני מתרסקת, כאילו תקעו לי סכין בלב אך למזלי הצלחתי להתגבר על תחושות אלו והמשכתי הלאה. מה לעשות יובל? אני לא מסוגלת לגשת אליו. אולי הוא מרגיש כמוני? כי אני משתדלת לא להסתכל עליו כשהוא עובר לידי ולא להחזיר מבט למבטיו, ואם כבר הסתכלתי עליו אז אני מהר מסיטה את מבטי כאילו אין לי עניין בו. אז אולי הוא מקבל ממני מסר שאיני מעוניינת בו בכלל? אולי תייץ לי בדבר. תודה.

שלום אנונימית, אני מתנצל אם לא עניתי. כנראה שלא קיבלתי חיווי עקב תקלה טכנית. את מוזמנת לשלוח לי גם מייל שממתינה לי הודעה ממך ואני אחזור במהרה (בלי קשר, באמת לא הייתי בסופ"ש באזור). לשאלתותיך: אני שב ומסביר שתפקיד המאמן הוא לא לייעץ. לשם כך יש מומחים, ואנחנו לא במקום הזה. אנחנו מאמינים שהמתאמן צריך להגיע לתשובות לבד, בעזרת כל מיני כלים, מיומנויות וטכניקות שיש לנו. את מדברת על תחושותייך, ואני מניח שיש לך אינטואיציה מאוד חזקה כלפי הבחור. לי יש תחושה שאת צודקת. יתכן שזו טעות, אבל נוטה לסמוך על תחושות שכאלה, בעיקר לאנשים שיש להם קצת ניסיון. אני לא כל כך מצליח להבין ממה את כל כך חוששת. נגיד והוא יגיד לך שאת הוזה והוא לא מסתכל עליך. אז מה יקרה? חוץ מזה, אתם עובדים יחד, איך אם היית מחליטה לפנות אליו היית עושה את זה? לגבי תחושות המאוהבות - מה מבחינתך צריך לקרות כדי שתגידי ללא ספק שאת מאוהבת? מה את צריכה לדעת על בן אדם כדי להגדיר התאהבות בו? אשמח לקבל תשובותיך, מבטיח לעקוב. תודה, יובל

18/01/2010 | 12:35 | מאת: אנונימית

תודה לך יובל. מה יקרה אם הוא יחשוב שאני הוזה ושהוא כלל לא מתעניין בי כפי שאני חושבת? אני ארגיש מפודחת מאוד ושבא לי לקבור את עצמי באדמה. בנוסף גם לא יהיה לי נעים לבוא לעבודה מהפדיחה שעשיתי לעצמי. אולי אני סתם חסרת ביטחון ו/או בעלת דימוי עצמי נמוך כי אני כל הזמן חושבת לעצמי למה שבחור כזה יסתכל עלי כשיש לו חברה כל כך יפה? ושלא תבין אותי לא נכון, לי לא חסר כלום ולא מעט יעידו כך. אני לא רוצה לחלק לעצמי מחמאות אך אני נראית טוב מאוד. ובכל זאת אני לא מעריכה את עצמי כפי שצריך. אולי זאת הסיבה לחששות שלי. האם טיפול יכול לעזור לי? ואם כן אז איזה טיפול? בנוסף, כבר קרה לי בכבר שהתחלתי עם בחור כי חשבתי שגם הוא מעוניין בי אך התבדתי וחכן אני חוששת להתבדות שוב. בנוגע לשאלתך: מה צריך לקרות כדי שאגיד שאני ללא ספק נאוהבת? בדיוק מה שקורה כעת. יש לי פרפרים בבטן בכל פעם שאני לידו, מתה שהוא יגש אלי ויעשה משהו, רוצה להראות טובעל ידו, חושבת עליו בכל פעם ששומעת שיר מרגש, מדמיינת אותנו ביחד, מופיע לי בחלומות, לא מסתכלת לו בעיניים מהתרגשות....... תודה, מחכה לתשובתך.

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי